Agentie Organizare Nunta Alexandria

Organizare Nunti Evenimente Alexandria

Agentie Organizare Nunta Alexandria reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Agentie Organizare Nunta Alexandria: Organizare Nunti Evenimente Alexandria.

 Agentia de nunti Alexandria organizeaza orice tip de eveniment ( nunta, botez, petrecere ) in locatii renumite ( restaurante, sali de festivitati, palate) precum si in aer liber, la cort in stil american, oferindu-va toata logistica necesara ( aranjamente spectaculoase, meniuri alese, bauturi fine, fanatani de ciocolata si sampanie, spectacole de artificii si programe artistice memorabile ).
Organizarea unei nunti presupune efort si mult timp alocat pregatirilor. De aceea, specialistii de la agentia noastra vin in intampinarea nevoilor dumneavoastra, asigurandu-va tot sprijinul necesar organizarii unui astfel de eveniment, pentru a va simti invitati la propria nunta.
Specialistii de la agentia noastra de nunti ( wedding planners ) vor discuta si analiza cu dumneavoastra toate aspectele nuntii, vor realiza un plan al evenimentului pana la cel mai mic detaliu si vor coordona din culise tot ce urmeaza sa se intample, avand grija ca fiecare moment sa fie unul de exceptie.

 Stiti ce este in sufletul unei mirese cand intra in restaurant si gaseste florile ofilite, husele necalcate sau chiar mai rau – murdare, cand fotograful sau formatia nu au sosit la timp sau cand invitatii lasa mancarea din farfurie neatinsa?

 Solutia pentru a tine aceste evenimente nefericite la distanta este sa apelati la un profesionist. Suntem o agentie cu notorietate in domeniul organizarii de evenimente, fiind recomandata de numeroasele evenimente organizate de-a lungul celor 4 ani de existenta, de diplomele obtinute la concursuri de profil si de faptul ca Alexandra Roman, wedding-planner-ul acestei agentii detine o diploma in arte frumoase, asa incat alegand agentia noastra, creativitatea si bunul gust va vor fi garantate.
Nunta este un moment frumos in viata orcarui cuplu, dar din cauza lipsei de timp – o trasatura definitorie a secolului in care traim – stresul acumulat de miri se acutizeaza, diminuand astfel bucuria produsa de unicitatea acestui eveniment. Cel mai frumos cadou pe care si-l pot face mirii este o echipa de profesionisti care sa se ocupe in locul lor deorganizarea evenimentului.

Servicii

  • Fantana ciocolata,sampanie,suc
  • Catalog flori
  • Huse si esarfe - culori
  • Torturi si prajituri
  • Dj nunta si lumini arhitecturale
  • Foto-Video nunti si botezuri
  • Wedding Planner