Agentie Organizare Nunta Bacau

Amy Grace Expresii Florale

Agentie Organizare Nunta Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Agentie Organizare Nunta Bacau: Amy Grace Expresii Florale.

amy grace expresii florale 
Pasiunea si experienta
echipei noastre transforma fiecare eveniment important din viata ta intr-unul cu adevarat special.

Un eveniment special inseamna bucurie, sperante implinite, surprize placute impreuna cu cei dragi dar si multa munca de organizare pentru ca totul sa fie perfect.

amy grace expresii florale

 Organizarea unui eveniment presupune atentie la detalii, la dorintele si preferintele dumneavoastre si pentru aceasta va punem la dispozitie toate cunostintele noastre si materialele necesare pentru a crea un eveniment perfect, asa cum merita fiecare dintre noi.

 

 Adaptam serviciile noastre nevoilor fiecarui eveniment in parte. Adaugam culoare si farmec ocaziei pe care ne-o incredintati, prin profesionalism, servicii si produse de calitate.
  amy grace expresii floraleNunta este prin excelenta o ocazie de a va simti special si de a le oferi celorlalti amintiri aparte. Stim cat de important este ca fiecare detaliu sa fie rezolvat in timp util. De aceea, punctualitatea este una dintre cele mai importantec valori ale firmei noastre. amy grace expresii florale

Calitatea si marea varietate a produselor pe care vi le putem oferi sunt o garantie in plus a reusitei evenimentului pe care il puneti la cale. In ultimii ani de cand existam cu succes pe piata ramaneasca a organizarii de evenimente ne-am consolidat in continuu pozitia deoarece nu am facut compromisuri si am respectat cu strictete doua principii: clientilor le-am oferit din suflet, tot ce ne-am angajat sa realizam si intotdeauna le-am depasit asteptarile.

 

amy grace expresii floraleNe gasiti la adresele:

Str. Milcov, Nr. 2A si 2-4, Bacau, Incinta Hipermarketului CORA

Str. Marasesti, nr 98, Piata sud Bacau, Floraria "Expresii Florale"

Servicii

    Agentia noastra va garanteaza reusita evenimentului, punandu-va la dispozitie o gama larga de servicii.amy grace expresii floraleAranjamente florale 

  • Buchete de mireasa, buchete de nasa, etc
  • Lumanari de cununie, lumanari de botez
  • Decoratiuni sali evenimente
  • Aranjamente prezidiu
  • Decoratiuni diverse

amy grace expresii florale