Agentie Organizare Nunta Baia Mare

CAT STUDIO

Agentie Organizare Nunta Baia Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Agentie Organizare Nunta Baia Mare: CAT STUDIO.

Cat Studio
Servicii profesionale foto-video | Nunta | Botez | Alte Evenimente Baia Mare
0766.766.751

servicii foto video nunti botezuri baia mareFirma noastra este specializata in surprinderea celor mai importante momente de la evenimentul dumneavoastra. Oferim servicii foto-video pentru nunti si botezuri sau alte evenimente in Baia Mare si in orasele invecinate. Asiguram o gama variata de filmari profesionale pentru o gama larga de evenimente, folosind aparatura tehnica moderna. Prin serviciile noastre venim in intampinarea celor care doresc o amintire vie si placuta a celor mai frumoase momente din viata lor.

 

servicii foto video nunti botezuri baia mareVenim in intampinarea dumneavoastra, a celor care doresc o amintire placuta a celor mai frumoase momente din viata lor. Fotografiile noastre redefinesc amintirile de nunta. Incercam ca de fiecare data sa accentuam sirul momentelor frumoase lasand momentele nefiresti sa ramana doar amintiri fara suport, sa dispara odata cu trecerea timpului.

Misiunea noastra este de a transforma orice eveniment obisnuit intr-unul spectaculos, de buna calitate si bun gust, si de a multumi clientii prin serviciille oferite.

Nunta este unul dintre cele mai importante momente ale existentei tale, nunta la care ai visat o viata intreaga, si nici-un detaliu nu trebuie lasat la voia intamplarii, cu atat mai mult cand vine vorba de foto video nunta, de amintirile voastre. Peste ani o nunta se poate repovesti cu drag si haz daca te uiti la fotografii si la filmare cu drag.

Servicii

servicii foto video nunta botez evenimente baia mare

  • Fotograf nunta, sedinte foto - outdoor
  • Servicii de filmare profesionala si editare video nunta, botez sau alte evenimente