Agentie Organizare Nunta Baia Mare

Ariana Events Design

Agentie Organizare Nunta Baia Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Agentie Organizare Nunta Baia Mare: Ariana Events Design.

 Ariana Design-organizare evenimente,aranjamente florale pentru orice ocazie, salon rochii de mireasa si accesorii.

 Fie ca aveti de organizat un eveniment mai mare sau mai mic va stam la dispozitie cu tot ceea ce aveti nevoie, pentru a va bucura de  evenimentul  dumneavoastra!

 Ne adresam si mirilor care doresc sa lase la o parte grijile in cea mai importanta zi din viata lor iar  noi ne vom ocupa de toate detaliile organizatorice pentru un eveniment cat mai reusit.

 Oferim servicii de decor pentru orice tip de evenimente: nunţi, botezuri, aniversări, recepţii, baluri, dineuri.Decorul va fi aliniat noilor tendinte din acest domeniu dar si adaptat in functie de personalitatea si dorintele dumneavoastra.

 Va putem oferi o experienţa unică şi de neuitat, istorie şi intimitate într-un decor special si  elegant perfect armonizat pentru petrecerea dumneavoastra. 

 Aranjamentele florale sunt necesare in multe imprejurari din viata noastra de zi cu zi,fie ca este vorba de o simpla atentie persoanelor dragi sau de o sarbatoare mai speciala cum ar fi o zi de nastere,aniversarea casniciei,majoratul,botezul sau nunta.

 Florariile noastre va pun la dispozitie o gama larga de flori taiate,aranjamete florale,plante la ghiveci,aranjamente din plante la ghiveci,cosulete si multe accesorii pentru infrumusetarea casei,terasei,gradinii sau biroului.

 De asemenea oferim aranjamente florale pentru diferite evenimete din cadrul firmelor,activitatilor din cadrul scolilor,gradinitelor si a altor institutii care apeleaza la servicile noastre.