Agentie Organizare Nunta Brasov

Magic Decor

Agentie Organizare Nunta Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Agentie Organizare Nunta Brasov: Magic Decor.

Culorile bucura ochiul si mangaie sufletul…….iar noi ne straduim sa implinim acest deziderat…
1_400_424
     Cei peste 14 ani de experienta, maturitatea, seriozitatea, profesionalismul si daruirea, originalitatea, dorinta de autodepasire, deschiderea spre tot ce este nou, sunt doar cateva din atuurile care ne recomanda si ne definesc.
 Ne-am desavarsit pregatirea participand la evenimente si concursuri internationale, unde am obtinut atestatul CBA (Certified Baloon Artist) dar si premii internationale.

     Fie ca este vorba despre evenimentele de familie, sarbatori, promovarea afacerii, lansari de produse, petreceri de firma, evenimente culturale sau sportive, noi ne asumam sarcina ca totul sa fie o reusita deplina, o amintire de neuitat.


     Avem o gama larga de servicii pentru fiecare tip de eveniment si adaptam toate aceste servicii nevoilor fiecarui eveniment in parte. Adaugam culoare si farmec ocaziei pe care ne-o incredintati, prin profesionalism, servicii si produse de calitate.


    Oricat de bine arata localul in care va avea loc evenimentul, un aranjament floral, un sfesnic pe masa sau un aranjament din baloane sunt detalii care sporesc farmecul, aduc o nota de rafinament si creeaza un plus de buna dispozitie.

Servicii

  • Decoratiuni cu baloane2_400_07
  • Aranjamente sala
  • Aranjamente florale
  • Alte servicii

Galerie foto