Agentie Organizare Nunta Bucuresti-Sector 5

Deco Prod

Agentie Organizare Nunta Bucuresti-Sector 5 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Agentie Organizare Nunta Bucuresti-Sector 5: Deco Prod.

 Pentru ca ziua nuntii este cea mai de pret din viata ta, suntem pregatiti sa iti oferim consultant in planificarea si organizarea evenimentului, precum si in alegerea fiecarui detaliu pentru ca marea zi sa fie personalizata .

 Suntem o agentie full-service de organizare evenimente cu o experienta bogata in domeniu. Dintre evenimentele pe care ne-am axat, enumeram: nunti, botezuri, aniversari, evenimente corporate, coferinte, seminarii. Serviciile noastre includ decorarea locatiilor, serivcii de hostess/coordonare a evenimentului, aranjamente florale, servicii de catering, bucatar, chelneri, inchirieri de mobilier pentru sala evenimente dar si vesela si tacamuri. Asa cum reiese din serviciile oferite incercam sa acoperim toata gama de nevoi a clientilor nostrii pentru ca acestia sa se poata bucura in liniste de evenimentele unice din viata lor. 

 Ce vă putem oferi în plus faţă de ceilalţi?
 Cele mai deosebite aranjamente ale sălilor în care vor avea loc evenimentele, mult bun gust în asortarea tuturor articolelor, multă implicare din partea celor care se ocupă cu creearea unei atmosfere cât mai placută a spaţiului amenajat, personal profesionist şi specializat.
 Ce vă putem garanta?
 Unicitatea evenimentului, admiraţia dumneavoastră cât şi cea a invitaţilor şi cu siguranţă încă un lucru : garanţia că veţi apela din nou la serviciile noastre pentru că : Nunta voastră e… Meseria noastră.

Servicii

Va oferim urmatoarele servicii: decoratiuni sala (huse scaune, fete de masa, fuste de masa, naproane), aranjamente florale (aranjament floral prezidiu, aranjamente florale mese invitati, aranjament floral masini, arcada din flori, inima din flor si altele.