Agentie Organizare Nunta Galati

Decorfest - Organizare Evenimente Galati

Agentie Organizare Nunta Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Agentie Organizare Nunta Galati: Decorfest - Organizare Evenimente Galati.

DECORFEST

Agentie organizare evenimente: nunti, botezuri, aniversari, petreceri de copii, evenimente corporative, evenimente sociale, inaugurari

0757.016.840

Despre Noi

Se apropie cel mai fericit moment din viata ta? Nu stii ce ai de facut, de unde sa incepi?

Noi te indrumam pas cu pas in organizarea evenimentului de la A la Z. Impreuna facem un planning si stabilim toate detaliile pana in ziua nuntii.

Tinem seama de dorintele, nevoile si visele tale pentru ca ce ne dorim este sa vedem fericirea stralucind pe chipul tau cand spui “Da”!

DECORFEST va asigura servicii de planificare si executie specializate pentru urmatoarele tipuri de petreceri corporative si evenimente: sarbatori si petreceri de Craciun si Revelion, aniversari, majorate, botezuri, nunti,nunti de argint, nunti de aur, ceremonii stare civila in aer liber, ceremonii biserica, inaugurari magazine, petreceri de lansare de produse, petreceri de copii.

organizare nunti evenimente galati.jpg

De la sala perfect amenajata la decoratiunile elegante, florile potrivite, la meniul exclusivist pana la tinutele spectaculoase, Dj, solutii de sunet si filmare, receptie si parcare, totul va fi la locul lui. Misiunea noastra in organizare nunta: pregatire ireprosabila, petrecere memorabila!

Pentru o viitoare mireasa emotionata, este un "must'' ca echipa cu care va lucra sa ii impartaseasca visul si sa il transforme in realitate. Organizatorii de nunti sunt importanti pentru psihicul viitorului cuplu, ei luandu-si sarcina de a se ocupa de locatie, catering, invitatii, muzica, aranjamente florale si alte detalii mici, dar importante pentru tabloul final.

organizare botezuri nunti aniversari galati.jpg

Fie ca este vorba despre evenimentele de familie, organizari petreceri copii, promovarea afacerii,program artistic, decoratiuni, organizare evenimente culturale sau sportive, noi ne asumam sarcina ca totul sa fie o reusita deplina, o amintire de neuitat.

Servicii

  • Decoratiuni sala – nunta, botez, aniversari
  • Decoratiuni cununie religioasa
  • Decoratiuni stare civila in aer liber
  • Invitatii de nunta, botez, plicuri de bani
  • Marturii
  • Baloane cu heliu si aranjamente cu baloane
  • Candy bar, efecte speciale
  • Aranjamente florale
  • Momente artistice