Agentie Organizare Nunta Galati

DECORFEST

Agentie Organizare Nunta Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Agentie Organizare Nunta Galati: DECORFEST.

DECORFEST
Agentie organizare evenimente: nunti, botezuri, aniversari, petreceri de copii, evenimente corporative, evenimente sociale, inaugurari
0757.016.840

  agentie organizare evenimente galati Agentia DECORFEST este partenerul ideal in organizarea evenimentelor dumneavoastra (nunti, botezuri, aniversari, evenimente de firma), cu o experienta in domeniu de 11 ani.

  De la sala perfect amenajata la decoratiunile elegante, florile potrivite, la meniul exclusivist pana la tinutele spectaculoase, Dj, solutii de sunet si filmare, receptie si parcare, totul va fi la locul lui. Misiunea noastra in organizare nunta: pregatire ireprosabila, petrecere memorabila!

  Cu DECORFEST agentia de organizare evenimente, accesibil tuturor celor care isi doresc o organizare nunta fara griji, visul devine realitate. Detinem expertiza, valorificam experienta dobandita si incurajam de fiecare data ideile partenerilor nostri.

  Pentru o viitoare mireasa emotionata, este un "must'' ca echipa cu care va lucra sa ii impartaseasca visul si sa il transforme in realitate. Organizatorii de nunti sunt importanti pentru psihicul viitorului cuplu, ei luandu-si sarcina de a se ocupa de locatie, catering, invitatii, muzica, aranjamente florale si alte detalii mici, dar importante pentru tabloul final.
 Fie ca este vorba despre evenimentele de familie, organizari petreceri copii, promovarea afacerii,program artistic, decoratiuni, organizare evenimente culturale sau sportive, noi ne asumam sarcina ca totul sa fie o reusita deplina, o amintire de neuitat.

  Organizarea unui eveniment presupune atentie la detalii, la dorintele si preferintele dumneavoastre si pentru aceasta va punem la dispozitie toate cunostintele noastre si materialele necesare pentru a crea un eveniment perfect, asa cum merita fiecare dintre noi.
  Fiecare eveniment este unic. In cei 11 ani de activitate am realizat decoruri diferite, dupa personalitatea fiecaruia dintre dumneavoastra.
  Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati pentru a stabili o intalnire, in care ne vom cunoaste mai bine si vom deslusi dorintele fiecaruia. Apoi, ne vom ocupa de fiecare detaliu pentru ca , la final, singurul gand va fi la cat de frumoasa a fost nunta sau petrecerea dumneavoastra!

Servicii

  • Decoratiuni sala – nunta, botez, aniversariagentie organizare evenimente galati

Urmeaza sa te casatoresti si iti doresti o nunta fara prea mult stres? Decorfest iti transforma grijile in satisfactii si bucurii.
Alege cum vrei sa fie povestea ta de nunta!

Botezul bebelusului vostru este un moment incarcat de emotii, iar amintirile sunt de neuitat. Aveti incredere in noi si copilul dvs. se va bucura ori de cate ori va revedea lumea de basm de la botezul sau.agentie organizare evenimente galati

Deschiderea unei noi firme, marcarea unui eveniment important, o petrecere de fidelizarea angajatilor presupunerealizarea unei ambiante placuta, relaxanta. Va putem ajuta cucateringul, aranjamentele cu flori si baloane pentru reusita evenimentului.

  • Decoratiuni cununie religioasa
  • Decoratiuni stare civila in aer liber
  • Invitatii de nunta, botez, plicuri de bani
  • Marturii
  • Baloane cu heliu si aranjamente cu baloane

agentie organizare evenimente galatiBaloanele cu heliu aduc veselie si buna dispozitie, fie ca este vorba de o petrecere privatesau de a unei companii. Baloanele latex pot fi personalizate cu nume de companii,declaratii de dragoste sau fotografia micutului, iar combinatiile cu folia metalizata suntsurprinzatoare.

  • Candy bar, efecte speciale
  • Aranjamente florale
  • Momente artistice