Agentie Organizare Nunta Pitesti

Organizare Nunti Evenimente Pitesti

Agentie Organizare Nunta Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Agentie Organizare Nunta Pitesti: Organizare Nunti Evenimente Pitesti.

 Nunta este cel mai fericit eveniment din viata unui cuplu, eveniment in care doua suflete se unesc pe vecie “la bine si la rau”. Se spune ca orice nunta are propria sa personalitate in care se reflecta exact dorinta tinerilor casatoriti pentru ceva special si unic.

 Pentru o nunta de neuitat in care totul sa fie organizat perfect cu tact si profesionalism lasa specialistii nostrii sa se ocupe de deosebitul eveniment si singura ta grija sa ramana cum sa fiti cei mai frumosi miri in ziua in care voi doi veti fi “regi pentru o zi”. 

Organizam nunti, botezuri si evenimente festive punand la dispozitia clientilor servicii de:

  • inchiriere locatii/restaurante, decoratiuni sala, aranjamente nunta sau botez, fete de masa si huse pentru scaune,
  • aranjamente florale si aranjamente cu baloane,
  • invitatii nunta si invitatii botez,
  • lumanari cununie si lumanari botez,
  • rochii mireasa, cocardele, buchetul miresei,
  • alte accesorii pentru nunta sau botez.

 Nunta implica o multime de pregatiri si griji. Totul trebuie sa iasa bine, de la rochia de mireasa pana la spatiul in care invitatii vor petrece o seara de neuitat. De aceea venim in sprijinul tau si iti oferim serviciile noastre, servicii pe care le tinem la un nivel cat mai inalt pentru ca nunta ta sa fie exact cum ti-ai dorit!

Servicii

 Lumanari cununie

Lumanarile pentru cununie / nunta sunt un accesoriu foarte important si totodata obligatoriu pentru a putea pasi spre cununia religioasa. Acestea vor fi alese tinand cont atat de preferintele mirilor cat si ale nasilor si pot fi sub forma de sfera cu ghirlanda sau prelungi sub forma de cascada.

Lumanarile de nunta reprezinta lumina divina care participa la acest eveniment important. Acestea au rolul de a lumina calea tinerilor si de aceea sunt tinute de nasi, indrumatorii noului cuplu.

In ziua de azi lumanarile de nunta in afara de scopul religios, mai au si un scop estetic. Acestea nu sunt simple lumanari ci au diferite modele, iar florile ce se pun pe ele au cunoscut o evolutie de la artificial la natural. Florile de la buchetul de mireasa, cocardele, aranjamentul floral al localului, buchetul nasei toate acestea trebuie sa fie in armonie. In functie de buget putem opta pentru flori decorate cu trandafiri sau cale, cu orhidee sau alte plante exotic. 

 Buchetul miresei

Buchetul miresei este un element de o importanta deosebita. Obiceiul ca mireasa sa poarte in maini un buchet de mireasa dateaza din cele mai vechi timpuri. Mireasa era impodobita cu flori si frunze ca simbol al fertilitatii si al vietii.

Din trecut si pana in timpurile noastre buchetele de mireasa au trecut prin numeroase schimbari. Daca pe vremuri florile pe care le purta mireasa erau albe, simbolizand puritatea, buchetele de mireasa de astazi sunt personale mai mult ca oricand, cu flori cat mai colorate si cat mai representative pentru personalitatea miresei.

 Buchete de mireasa

Se disting patru tipuri principale de buchete de mireasa:

BUCHET DE MIREASA DEZORDONAT / LEJER

Cu forma cea mai naturala, acest buchet seamana cu cel facut din flori proaspete de camp. Florile sunt in general cele de sezon si sunt aranjate intr-o maniera nu foarte ordonata. Acesta este tipul buchetului care ne intorce in timp, in Evul Mediu cand miresele purtau buchete de flori pentru a indeparta spiritele rele.

BUCHET DE MIREASA CLASIC / ROTUND

Este buchetul clasic de mireasa, cu forma rotunda si nu prea mare, avand avantajul ca poate fi alcatuit din orice fel de flori. Contine cat mai multe flori si foarte putine frunze. Este asa zisul buchet “lucrat in mana” pentru ca floristii il lucreaza in mana, plecand din centrul buchetului si dispunand florile cat mai compact de jur imprejur. La final, cozile florilor, lasate mai lungi, sunt elegant legate cu o panglica. 

 Aranjamente florale decorative pentru nunta

 Alaturi de celelate accesorii, florile joaca un rol deosebit de important in cadrul unei nunti. Impreuna vom alege florile care vor intregii decorul salii. De aceea, tonurile de culoare trebuie armonizate impreuna cu florile si toate detaliile locatiei alese.