Agentie Organizare Nunta Satu Mare

Organizare Nunti Evenimente Satu Mare

Agentie Organizare Nunta Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Agentie Organizare Nunta Satu Mare: Organizare Nunti Evenimente Satu Mare.

Agentie care organizeaza nunti, botezuri si alte evenimente festive in Satu Mare. Specialitatea noastra sunt decoratiunile pentru nunta si aranjamentele diverse: huse din tafta, huse din satin, huse din brocart, rochii de mireasa, decor cu pene de strut, decor cu cristale, aranjamente florale, arcade, buchete de mireasa, fantana de ciocolata, baloane, lumini ambientale, invitatii de nunta, masina de fum, invitatii si servicii foto-video.

 Cheia succesului unui eveniment major cum este nunta dumneavoastra consta intr-o comunicare indeaproape dintre agentie si beneficiar.

Servicii

 Decoratiuni sali de nunta

 Receptia este unul dintre cele mai importante elemente ale nuntii. Sala sau locul in care musafirii sunt invitati sa petreaca luand masa oferita de miri creeaza 60% din atmosfera nuntii. Va propunem idei de aranjamente si culori pentru ca receptia sa fie de neuitat.

 Aranjamente pentru nunti

 Tacute, colorate, dar vii, florile sunt martorele juramantului celor doi. Aduc o aura de mister si o nota de eleganta evenimentului care pecetluieste dragostea celor doi.

 Accesorii

 Detaliile sunt lucruri marunte despre care uneori credem ca trec neobservate, insa absenta lor da impresia ca lipseste ceva. Pentru ca la nunta voastra sa nu lipseasca nimic, va imbogatim evenimentul cu artificii, fantani de ciocolata, inimioare pentru plicuri si multe altele.

 Invitatii nunta

 Ati stabilit locatia, data si ora cununiei si a receptiei. Nu va mai ramane decat sa va informati prietenii si familia intr-un mod elegant.